top of page

Customize Blank Template

Public·4 members

Spovedania Film Indian Subtitrat


Spovedania film indian subtitrat
Spovedania este un film indian de acțiune, crimă și dramă din anul 1986, regizat de Bhagyaraj și avându-i în rolurile principale pe Amitabh Bachchan, Anupam Kher și Sridevi. Filmul este un remake al filmului american The Confession (1970), în care un bărbat condamnat pe nedrept își mărturisește planul de răzbunare unui preot în confesional. Filmul a fost un succes la box office și a primit recenzii pozitive din partea criticilor și a publicului.


Download Zip: https://urluso.com/2w3sVR


Povestea filmului
David D'Costa (Amitabh Bachchan) este un ofițer de poliție cinstit care își iubește familia și prietenii. El este însărcinat să ancheteze cazul unui asasinat politic, în care este implicat Mahesh Sandaliya (Anupam Kher), un om de afaceri corupt și influent. David îl arestează pe Sandaliya, dar acesta folosește relațiile sale pentru a scăpa de acuzații și a-l înfunda pe David. Astfel, David este acuzat de crimă și trădare și este condamnat la 24 de ani de închisoare. În timpul procesului, David își pierde soția și fiul, care sunt uciși de oamenii lui Sandaliya.


După 24 de ani, David este eliberat din închisoare și decide să se răzbune pe Sandaliya și pe cei care l-au trădat. El se duce la o biserică, unde îi spune preotului că vrea să fie iertat pentru cele trei crime pe care urmează să le comită: cea a lui Sandaliya, a fiului său Vijay (Kumar Gaurav) și a iubitei acestuia Vinita (Sridevi), care este fiica inspectorului Roop Kumar Sahay (Dalip Tahil), cel care l-a arestat pe David. Preotul încearcă să-l convingă pe David să renunțe la planul său, dar fără succes.


David își pune în aplicare planul de răzbunare, folosindu-se de inteligența și abilitățile sale. El îl ucide pe Sandaliya într-un accident de mașină, apoi îl răpește pe Vijay și îl torturează. El îi trimite lui Vinita o scrisoare în care îi cere să vină la el dacă vrea să-și salveze iubitul. Vinita se duce la adresa indicată de David, dar află că este vorba despre casa lui David, unde acesta locuia cu familia sa înainte de a fi arestat. Acolo, ea descoperă adevărul despre trecutul lui David și despre implicarea tatălui ei în cazul său. Ea începe să simpatizeze cu David și să-l iubească.


Distribuția filmului


Actor


Rol
Amitabh Bachchan


David D'Costa / Vijay Sandaliya
Anupam Kher


Mahesh Sandaliya
Sridevi


Vinita Bhatnagar
Kumar Gaurav


Vijay Sandaliya
Dalip Tahil


Inspector/S.P. Roop Kumar Sahay
Om Shivpuri


D.I.G. S.K. Bhatnagar
Viju Khote


Inspector Amarnath
Sadashiv Amrapurkar


Neetaji (Prime Minister) Chaturvedi
Bharat Kapoor


Dr. Varma
Subtitrarea filmului
Filmul Spovedania a fost subtitrat în limba română de către Bollywood Classic, un canal de televiziune dedicat filmelor indiene clasice. Subtitrarea este disponibilă pe platforma online YouTube, unde se poate viziona filmul gratuit și legal. Pentru a accesa filmul subtitrat, se poate folosi următorul link: [Spovedania film indian subtitrat].


Concluzie
Spovedania este un film indian care merită văzut de către iubitorii genului acțiune, crimă și dramă. Filmul are o poveste captivantă, plină de suspans și emoție, și o distribuție de excepție, în care se remarcă Amitabh Bachchan și Sridevi. Filmul este un remake reușit al filmului american The Confession, păstrând esența originalului, dar adăugând elemente specifice culturii indiene. Filmul este disponibil online cu subtitrare în limba română, oferind astfel oportunitatea de a-l viziona oricui este interesat.


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page